martedì 31 marzo 2009

Indice alb


Ne të pranishëm arma kundër Goliath tuaj. Here's your pesë gurë: e rruzare, e Eucharist, Bibla, agjërim, religjioni mujore. (Medjugorje)

Abstract
Të tre veprat e rruzare, çudibërës Medaljen e Rue du BAC, dhe e imazhit me lutjen e Zonja e të gjithë popujve. I herë janë të vështira dhe të rrezikshme, Zonja jonë na ka paralajmëruar shumë herë. Duke filluar nga Rue du BAC në Paris në 1830, në La Salette, Lourdes, në Fatima, në Amsterdam, në Medjugorje. Ai 'i rëndësishëm për të kthyer dhe lutet shumë, sepse në qoftë se e keqja është e fortë, është e thjeshtë për shkak se njeriu nuk është më afër që të drejtuar nga Perëndia lutjes. Për këtë ju duhet të luten përsëri, sidomos rruzare, mujore religjioni, të Eucharist, leximin e Biblës dhe agjërim. Pa i neglizhuar Eucharist, ne duhet të shpërndajë këto veprat dhe për të inkurajuar njerëzit që të vijnë së bashku në lutje, ndoshta për të shenjtë e papërlyer Zemra e Merjemes dhe e shenjtë Zemrës së Jezu

Të tre punon  1. I Shenjte rruzare
  2. Medaljen e çudibërës
  3. E lutja e Amsterdamit