domenica 29 marzo 2009

Äiti ja Lady kaikkien kansojen

Hartaus on Äiti ja Lady kaikkien kansojen, osa maailmanlaajuista toimintaa. Tämä toiminta on Recite päivittäisen rukouksen Amsterdamin ja levittää sitä. Our Lady luvannut uuden Pentecost koko maailmassa! Tietenkin unohtamatta rukous on Rosary, rukous suosikki Maria Ss

-


Hartaus on Lady kaikkien kansojen (Amsterdam)


-


11 helmikuu 1951, vuosipäivän ensimmäisen apparition at Lourdes, Maria sanoi rukous, johon hän oli mainittu ensimmäisen viestin 1945 ja sanoi: "Tämä rukous on ilmoitettava! "Tässä yksinkertainen ja lyhyt rukous pyytää Herra Jeesus Kristus, tulevina on Pyhän Hengen. Kaikille niille, jotka Recite että Lady kaikkien kansojen Advocate ja lupaukset tulevina on Pyhän Hengen. Hän sanoo: "Tämä rukous on koko maailman pelastuksen puolesta. Tämä rukous on muunnettaessa maailmassa. Rukoile tämä rukous kaikissa olosuhteissa! Divulgatela vuonna kirkot ja nykyaikaiset keinot. Miehet tämän maailman on opittava riippuvaisia Lady kaikkien kansojen, joka kerran oli Mary, jotka ajavat, että maailma on vapaa korruptiosta, katastrofi-ja sota "(38th viesti). Ja jälleen se tekee suuri lupaus: "Tällä rukous on Lady pelastaa maailman" (46th viesti).
The Image of the Lady kaikkien kansojen

Jo toisen viestin, Lady näyttää näkevä vuonna meressä kukat, jota ennen jo polvillaan on tuhansia ihmisiä. Kun sanomalla rukous, houkuttelee huomiota visionaarinen sull'aspettoesteriore hänen henkilö ja pyysi, että sen kuvattu maalaus. Näyttää seisova maailmaa, koska - hän selittää - on tulossa koko maailmassa. Hänen kasvojaan, hänen kädet ja jalat ovat samankaltaisia kuin ihminen, kun elimistö ei spiritualized. Sijaitsevat yli ilmoittaen intiimi unionin ja tuskallinen, että yhdistää Pojan kustannuksella ristillä. Hänen kätensä antaa pois kolme säteet, rauskut armon, lunastus ja rauhaa, joka voi antaa kuin Lady kaikkien kansojen. Säteitä lankeaa maailman ihmisten kanssa, jota edustaa lampaat, jotka eivät löydä rauhaa, ennen kuin kääntyvät ristillä. Tämän edustuksen tekee lupaus: "Lupaan kaikille niille, jotka rukoilla ennen tämän kuvan ja soittaa Lady kaikkien kansojen antaa kiitokset sielun ja ruumiin siinä määrin, että aikoo Son! Sinun ei tarvitse pitää tätä vain teidän ympyrä. Olen "Lady kaikkien kansojen." Tämä kuva on mentävä maasta, kaupungista kaupungin. Tätä tarkoitusta varten on työn lunastusta "(33 ° viesti).Seurasi lyhyt yhteenveto tietojen viestit Mary on visionääri Ida Peerdeman:


1) kuolema Pope Pius XII

Jumala on paras todiste aitoudesta viestit kanssa ennustaminen päivää aikaa Pope Pius XII on nimeltään ikuisuuteen. Ainoastaan Jumala, "Herra elämästä ja kuolemasta", voi tietää tätä päivämäärää. Todiste aitouden, jotka ulottuvat elämä on pyhä paavi, ei selvä vahvistus viesti, että kirkko Universal?
Yöllä välillä 18 ja 19. helmikuuta 1958 (Tuhkakeskiviikko) Ida saa viestin, että enemmän kuin mikään muu, tulee todistaa aitouden Amsterdamin. Tässä on hänen todistuksensa: "Tänä iltana Heräsin kanssa nytkähdys koska olin kutsumus. Nämä kolme olivat oikeita. Näin jälleen valon ja kuulin äänen Mrs sanoin, "Here I am again. Rauha Herra Jeesus Kristus on teidän kanssanne. (...) Tein ilmoituksen, joka ei sano mitään kenellekään, ei edes lukkari ja hengellinen johtaja. Kun se on tehty, voit kertoa heille, että Lady sinulla oli ennustanut. Tässä on viestintä: Kuuntele, nykyinen Pyhä Isä, Pope Pius XII, on tyytyväinen, että tämän vuoden lokakuun alussa. The Lady kaikkien kansojen CO, Mediatrix ja Advocate, johtaa hänet ikuinen ilo. " Viesti pelottaa minua ja kamppailee uskoa sitä. The Lady sanoi: "Älä pelkää, tytär! Hänen seuraajansa julistaa dogmin ". Ringraziai että Lady ja hän sanoi hyvin juhlallisesti: "Aamen." Sama aamuna Tuhkakeskiviikko, visionäärinen soittaa hänen hengellinen johtaja ja ilmoitti hänelle, että Lady on antanut viestin, että ei voi puhua kenellekään. Mutta isä Frehe on hyvä kysyä Ida laittaa kaiken paperille: "Promise kirjoittaa nopeasti ja saattaa tänään henkilökohtaisesti, muuten se on jo arvo. Ajattele sitä. Voit sinetti on kirjeellä vain saada tänään, niin pian kuin mahdollista. "Ida tottelee, hän kirjoitti sanat kone on Lady, jäljennös säilytetään kotona, se asettaa alkuperäinen suljetussa kirjekuoressa ja antoi samana päivänä klo hengellinen johtaja. Nämä paikat on kirjekuori pöytälaatikkoon hänen työpöytä, jossa se on pian unohdettu. Näkevä viettää useita kuukausia rauhallinen ja luottavainen odotus on materialisation että Madonna sanoi. Jälkeenpäin kirjeessään, annettu 24 päivänä marraskuuta 1958, kuvataan tämän tuskallisen ajan hänen piispa, Mgr. Huibers "I jatkoi mieti mitä Lady oli kertonut minulle raportoimaan Pyhä isä. Pahinta oli, että päivää, kun Pyhä isä oli kuolemaisillaan. Tuttavat ja usein soitti minulle kertoi minulle konsolin minulle: "Mutta Pyhä isä ei kuole, et voi" ja niin edelleen. Nämä hetket, Bishop, oli vaikeinta ... Käytössä aamulla 9. lokakuuta istuin edessä, radio-ja uutiset kuoleman Pyhä isä esclamai: "Luojan kiitos!" Tiedän, että tämä ei ollut mukava minua, vaan annan hänelle anteeksi, koska hän tietää, että sanoin Mrs että olisi luovuttu ja vaarantaa sen aiheuttaa ... "Ida meni heti hänen hengellinen johtaja ja pyysi häntä kuulemaan sisällön sinetöidyssä kirjekuoressa. Koska isä Frehe ei muistaa se, mikä osoittaa, jossa talot ja palauttaa kopion viestistä ja Tuhkakeskiviikko, kirjalliset, kun hän haluaa. Suuri on ihme, että isä Frehe niin, että sen on välittömästi lähetettävä Rooman alkuperäisen vielä sinetöity, jonka osalta toimivaltaiset henkilöt kuin vakuuttava todiste aitoudesta viestit.

2) Kommunistinen vallankumous Kiinassa

7. lokakuuta 1945 Ida on lyhyt mutta selkeä näkemys Kiina: "Näen Kiina, jossa on punainen lippu!" Visiona on toteutettu neljä vuotta myöhemmin. Kahden vuoden sisällissota välillä kommunistit el'armata Yleistä Tschiang Kai-scheks 1 päivänä lokakuuta 1949 voittaja Mao Tse-tung johtaja kommunistisen puolueen julisti People's Republic of China.

3) laskuteline on the Moon

Kun Ida vuonna 1946 näki lasku kuun ilman ahne tarkoitettu kohtauksen, ja yritä ilman painovoimaa, ei voi kuvitella, että tapahtuma, joka auttaa 23 vuotta sen jälkeen, kun katsot televisiolähetyksellä, ensimmäisen kuun lasku, joka pidettiin 20:07 ,1969. Tältä osin vuonna 1967, hän kertoi: "Sitten se oli niin kuin olin kanssa Lady yläreunassa maapalloa. En voi sanoa muuta. Hän sai minut valppaasti jotain ja näin selvästi kuun edessäni. Sitten jotain tuli purjehtii, ja se tuli tähän kuuhun. Tämän sanoin: "Onko olemassa mitään, mikä saapuu kuun". En tiedä, miten voisin selittää sitä muulla tavoin. Olin maailmaa, mutta ei ole se, että siellä todellakin oli, se oli kuin olisin häilyä in the air. Sitten tuntui outo tunne. Minulla on monia vaikeuksia selittää tällaista. Se oli eräänlainen luonnollinen ilmiö. Mitä näimme oli vain eräänlainen ilmatila olisi jotain vastaavaa. "Myöhemmin hän kirjoitti:" Mikä oli silmiinpistävää kuuhun, eikö? Aivan kuten Lady oli jättänyt minut ks. 7 helmikuu 1946. Sin, niin en tiedä, mitä se oli ja mitä se tarkoitti. Tästä olen kertonut vain sanoja, jotka jätin Lady sanoa, "Onko olemassa mitään, mikä saapuu kuuhun." Sitten näin jotain tulossa alas nopeasti riitä kuun, valkoinen, lähes neliö. Vaikuttava suorituskyky. "

4) Berliinin muurin murtuminen

Vuonna 1950 Ida näki Saksan yhdistymisen. "Sitten Lady on paksu linja Saksassa ja sanoi:" Eurooppa on jaettu kahteen ". Jälkeen visionaarinen on tehtävä ele ja sanoi: "Ota tämä rivi ja voin piilottaa". (10.12.1950) 40 vuotta myöhemmin, vuonna 1989, todistat Berliinin muurin murtumista. Kolme viikkoa ennen presidentin Itä-Saksa Honecker, itsevarma, hän sanoi: "Seinämän edelleen välillä vuosisataa."

5) Euroopan ja Yhdysvaltojen yhdistämän vaarassa kemiallisia ja biologisia aseita?

Kohta seuraavasti alkaen viesti Amsterdam, 26 joulukuu 1947 on kasvava uhka-Amerikassa ja Euroopassa, että terrori-iskun kemiallisia tai biologisia aseita. Näkevä Peerdeman Ida sanoo: "... näen Amerikassa ja Euroopassa, vierekkäin. Sitten kirjoitti: "Sota taloudellista boikottia, valuuttakriisejä, katastrofeja". Myöhemmin näen edessäni kuvia ihmisiä. Näen kasvot, isot kasvot peitetty kauhea ihovammoja näyttää eräänlainen spitaali. Sitten kärsineet hirvittäviä hengenvaarallisia sairauksia: kolera, lepraa, että nämä miehet on siedettävä. Sitten taas on hyvä, ja näen ympärilläni häilyä pieniä esineitä mustat. Yritän ymmärtää, mitä ne ovat, mutta en voi. Mielestäni on erittäin hienopesu. En voi erottaa, mikä on hänen silmänsä. Tuntuu kuin se olisi käydä läpi muutamia asioita. Näen tuntia alle upea valkoinen visuaalisten alojen ja näen nämä pienet esineet mustat, mutta sitten isompi ja uskon, että he asuvat. En pysty kuvailemaan sitä hyvin. Pyydän Lady: "Olen bacilli?" Hän vastaa sanoen hyvin vakavasti: "Se on helvettiä. Sitten tunnet naamaani ja minun koko kehon turvota. Minulla on sellainen vaikutelma, joilla on hyvin suuri kasvot, ja kaikki on jäykkä ja turvoksissa. En voi liikkua. Mrs Odo sanoa "On keksittävä se sitten hiljaa:" Venäjän, mutta myös muut ". Sitten Lady sanoo, "Ihmiset ovat varoitettu!". "Tämä viesti, niin aikaisin kuin 1947, on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan.


Voitto rajat
Sitten näen paljon outoja kuvia. Beneath rajat on swastikas, ja näen
pudota. Sitten näen tähteä, ne kiirehtivät, sickles ja vasarat, kaikki kuuluu
ristillä. Näen punaista, punainen ei häviä kokonaan. The Lady sanoo:
"Jokaisella Nosta katse. Nyt he haluavat sitä, mutta hintana ... Oli pimeää
maan päällä, mutta nyt kaikki on selvää. Nyt nähdä, että kaikki on ohikiitävä, että mikään ei kestää. "


The Rosary
Minusta tuntuu, että käsi on kevyempi. Yhtäkkiä näen Lady on
kanssa uuden rukousnauha. Hän sanoo: "Jatka rukoilemaan, koko maailma!"
Näyttää rajat ja sanoo: "Koko maailma palaa suurimmasta pienimpään alkaen
köyhät rikkaampia, mutta tätä pyrkimystä tulee maksamaan. "Klikkaa alla olevia phpVisitesin että Lady kaikkien kansojen

Voit hankkia kuvia hartaus on Lady kaikkien kansojen, ota yhteyttä:
Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren - Diepenbrockstraat 3 1077 VX AmsterdamNederlandTel. 020 – 66 20 504 Fax 020 – 47 11 333


info@de-vrouwe.net


Takaisin pääsivulle